AV Syd - Totalleverantör inom ljud och bild.

Utbildning

Utöver installation och teknisk support kan AV Syd även hjälpa till att utbilda personal som ska handha de produkter vi levererar. Allt för att ni ska få ut det mesta av era investeringar. Dessutom erbjuder vi specialinriktade utbildningar om interaktiva hjälpmedel för t ex pedagoger.

Certifierad utbildare

AV Syd är certifierade utbildare för de flesta fabrikaten av interaktiva produkter.

Interaktiva hjälpmedel för pedagoger

Utbildningar för interaktiva hjälpmedel för pedagoger

Oavsett inom vilka ämnen du undervisar kan du med interaktiva projektorer och skrivtavlor förmedla kunskap på ett engagerande sätt. De medföljande programvarorna är utmärkta verktyg för att förbereda, genomföra och utvärdera lektioner. Dessutom kan du dela underlag med dina kollegor, och du har tillgång till mängder av mallar, objekt och annan media via nätet!

Men att köpa in pedagogisk utrustning till skolan är bara det första steget i en långtgående investering. Nästa viktiga steg är att integrera utrustningen i det dagliga arbetet och att se till att all personal kan hantera sina verktyg!

AV Syd erbjuder såväl skräddarsydda kom-igång-utbildningar som djupgående utbildningar för mer erfarna pedagoger. Våra utbildare har alla en bakgrund som pedagoger och kan med enkelhet lotsa er från klarhet till klarhet.

Anders Nordén, ansvarig för utbildningar hos AV Syd.

Kontakta Anders Norén, utbildningsansvarig, (anders.noren@avsyd.se) för priser och mer information om olika utbildningar.

Våra kom-igång-utbildningar

Utbildningens syfte är att ni ska komma igång med era produkter och kunna dra nytta av alla smidiga funktioner som tekniken erbjuder. Vi börjar med att analysera er verksamhet för att anpassa nivån på utbildningen. Sedan går vi igenom grunderna i mjukvaran och tittar vidare på specifika delar som hur ni:

  • skapar, sparar och delar resurser
  • hanterar olika verktyg och objekt
  • hittar och nyttjar resurser
  • hittar och anpassar färdigt lektionsmaterial
  • integrerar resurser från internet i lektionen

Utbildningar för Smart Board

AV Syd är en av få auktoriserade utbildare på högsta nivå för Smarts produkter.

Hos er
Utbildningen genomförs i en lokal med en Smartboard, på plats hos er. Varje deltagare får boken Inte utan min Smartboard.

Hos oss
Utbildningen genomförs i AV Syds utbildningslokaler i Malmö. Varje deltagare får boken Inte utan min Smartboard.

Dessutom: Vid köp av kom-igång-utbildningen för minst 8 personer får skolan utan extra kostnad skicka två lärare till utbildningen Lektionsskapardagar hos Netsmart i Malmö. Lektionsskapardagar (steg 2 i Smarts utbildningsprogram) är en uppskattad utbildning och det finns givetvis möjlighet att köpa till extra platser.

Utbildningar för andra skrivtavlor och projektorer

Vi håller även utbildningar för interaktiva skrivtavlor och projektorer från bland annat ActivBoard (med ActivInspire), CleverBoard (med Lynx), Epson (med Easy Interactive Tools) och Hitachi (med StarBoard Software).

Utbildningen genomförs i en lokal med hårdvara och mjukvara, på plats hos er. Varje deltagare erhåller en utbildningsfil med genomgånget material.


Malmö (huvudkontor)

Pilotgatan 7
212 39 Malmö

Tel: 040 - 19 00 70

Öppettider
vardagar 08.00 - 17.00

Fler kontaktuppgifter »

Stockholm

Skarprättarvägen 7
176 77 Järfälla

Tel: 08 - 19 00 70

Fler kontaktuppgifter »

Göteborg

Marieholmsgatan 42
415 02 Göteborg

Tel: 031 - 19 09 70

Fler kontaktuppgifter »