AV Syd är ackrediterad guldåterfärsäljare för Smart Board.

Teknik för pedagogik

Oavsett inom vilka ämnen du undervisar kan du med interaktiva projektorer, skrivtavlor och skärmar förmedla kunskap på ett engagerande sätt och låta eleverna aktivt delta i undervisningen. Tekniken kombinerar enkelheten hos en whiteboard med kraften hos din dator och är utrustad med touchfunktion som låter dig interagera med materialet likt en datorplatta.

Du kan anteckna direkt på ytan med fingrarna eller med en speciell penna. Alla dina anteckningar kan du sedan enkelt spara, skicka vidare som e-post eller skriva ut på en skrivare.

De medföljande programvarorna är utmärkta verktyg för att förbereda, genomföra och utvärdera lektioner. Du kan dela underlag med dina kollegor, och du har tillgång till mängder av mallar, objekt och annan media via nätet.

Tekniska hjälpmedel för pedagoger.

Spännande tillbehör

Till de interaktiva tavlorna, skärmarna och projektorerna finns också spännande kringutrustning så som dokumentkameror med 3D-funktioner, voteringssystem och videokonferenser för samarbete på distans.

Vi visar gärna!

Vill du veta mer om tekniska hjälpmedel för pedagoger? Vi visar och berättar gärna! Hör av dig till Anders Norén (anders.noren@avsyd.se) eller bara slå oss en signal.

Certifierad återförsäljare och utbildare

AV Syd är certifierad återförsäljare av de flesta varumärkena. Att göra sina inköp från en certifierad återförsäljare har flera fördelar, så som trygghet vad gäller underhåll, service och garantier.

Vi erbjuder också utbildningar för pedagogiska hjälpmedel och är en av de få certifierade utbildarna på högsta nivå för Smart Board. Under menyrubriken Utbildningar kan du läsa mer om bland annat våra kom-igång-utbildningar!

 

AV Syd är återförsäljare för de felsta varumärkena inom interaktiva hjälpmedel för pedagoger.

Malmö (huvudkontor)

Pilotgatan 7
212 39 Malmö

Tel: 040 - 19 00 70

Öppettider
vardagar 08.00 - 17.00

Fler kontaktuppgifter »

Stockholm

Skarprättarvägen 7
176 77 Järfälla

Tel: 08 - 19 00 70

Fler kontaktuppgifter »

Göteborg

Marieholmsgatan 42
415 02 Göteborg

Tel: 031 - 19 09 70

Fler kontaktuppgifter »

Anmäl dig till AV Syd:s nyhetsbrev